Marka: ICS TriplexAçıklama: Dijital ÇıkışDurum: YENİSertifika : COO Test Raporu Garanti MektubuGaranti: 1 yılEnvanter Miktar: 10Ödeme Süresi: T/TNakliye Limanı: ShenzhenICS triplex T9451, geniş bir çalışma sıcaklığı aralığı ve istikrarlı güç kaynağı gereksinimleri de dahil olmak üzere mükemmel çalışma parametrelerine sahip güçlü, güvenilir bir endüstriyel kontrol cihazıdır.
Üretmek |
ICS tripleks |
Model numarası |
T9451 |
Sipariş numarası |
T9451 |
Katalog |
- |
Menşei ülke | Amerika Birleşik Devletleri |
HS kodu |
8538900000 |
Boyut |
4*2.3*16.2cm |
Paketleme boyutu |
6*5*18cm |
Ağırlık |
0.36kg |
Çalışma parametreleri
Sıcaklık:Genellikle -40 ° C ile 70 ° C arasında geniş bir aralık. Bu, soğuk depolama veya yüksek sıcaklıklı endüstriyel üretim alanlarında olsun, her türlü endüstriyel ortamda güvenilir bir şekilde çalışmasını sağlar.
Güç kaynağı voltajı:Güç kaynağı voltaj aralığı genellikle 24VDC gibi sınırlı bir aralıktadır. Bu sınırlı aralıktaki kararlı bir güç kaynağı, ekipmanın normal çalışması için gereklidir ve tüm çeşitli işlevlerinin temelidir.
İşletim Hızı:ICS triplex T9451, büyük miktarda veri ve karmaşık kontrol algoritmalarını hızlı bir şekilde işleyebilen yüksek hızlı bir işlemciyi entegre eder. Çalışma hızı saniyede birkaç talimata ulaşabilir, endüstriyel süreçlerdeki değişikliklere tepki verebilir ve hızlı bir yanıt gibi etkili kontrol sağlayabilir.
Ürün fonksiyonu
Hataya toleranslı kontrol:ICS triplex T9451'in ana özelliklerinden biri hataya dayanıklı tasarımdır. Tüm işlemi kesintiye uğratmadan bir hata durumunda yedek bileşenlere gerçekçi olmayan bir geçiş sağlayarak hataları hızlı bir şekilde algılayabilir ve bulabilir. Bu özellik, endüstriyel süreçlerin sürekli olarak çalışmasını sağlamaya yardımcı olur ve tüm sistemin güvenliğini ve güvenilirliğini büyük ölçüde artırır.
Veri toplama ve izleme:Sensörlerden ve alan cihazlarından büyük miktarda işlem verisi seçilebilir ve toplanabilir. Alınan veriler sıcaklık, basıncı, akışı ve endüstriyel işlemle ilgili diğer parametreleri içerir. Toplanan bilgiler, operatörlerin ekipmanın ve sürecin çalışma durumu hakkında net bir şekilde anlaşılmaları için gerçek zamanlı olarak izleniyor ve analiz ediliyor ve bu da optimize etmek için zamanında gerekli ayarlamaları yapmalarını sağlıyor.
Programlanabilir Mantık Kontrolü:ICS triplex T9451, programlanabilir mantık kontrol işlevlerini destekleyebilir. Kullanıcılar, endüstriyel süreçlerde özel ihtiyaçlarına göre kontrol programları yazabilirler. Bu programlar sıralı kontrol, birbirine kenetlenen kontrol ve geri bildirim kontrolü gibi sonsuz karmaşık kontrol stratejileri uygulayabilir. Bu, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılamak için belirli endüstri uygulama senaryolarına uygulanacak kadar esnektir.
Uygulanabilir alanlar
Petrol ve gaz endüstrisi:ICS triplex T9451, petrol ve gaz araştırmalarında, üretim süreçlerinde ve rafinaj süreçlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır; Pompalar, kompresörler ve vanalar gibi çeşitli makineler bu cihazdan kontrol edilebilir. Örneğin, bir rafinerideki rafinasyon işleminin akışı ve sıcaklık kontrolü, üretim güvenliğini artırırken rafine verimliliği ve ürün kalitesini en üst düzeye çıkarmak için doğru olmalıdır.
Kimya Endüstrisi:Kimyasal bitkilerde, kimyasal reaksiyon süreçlerini kontrol etmek, reaksiyon gemilerinin parametrelerini izlemek ve kimyasalların taşınmasını ve depolanmasını kontrol etmek için kullanılır. Sonuç olarak, aşırı basınç, aşırı ısınma ve diğer tehlikeli fenomenleri önlemek için kimyasal reaksiyonlar stabilize edilebildiğinden, kimyasal üretim daha güvenli ve çevre dostu olacaktır.
Enerji Üretimi Endüstrisi:Termal, hidro veya nükleer enerji santrallerinde, türbin kontrolü, jeneratör kontrolü ve ızgaraya bağlantı için ICS triplex T9451 kullanılabilir. Jeneratörün güç çıkışı, güç üretim verimliliğini ve güvenilirliğini artırırken ızgara frekansı ve voltaj stabilitesini sağlayarak tam olarak ayarlanabilir.