ICS Triplex T8123
  • ICS Triplex T8123ICS Triplex T8123
  • ICS Triplex T8123ICS Triplex T8123

ICS Triplex T8123

Marka: ICS Triplex
Açıklama: PLC işlemci arayüz adaptörü
Durum: YENİ
Sertifika : COO Test Raporu Garanti Mektubu
Garanti: 1 yıl
Envanter Miktar: 8
Ödeme Süresi: T/T
Nakliye Limanı: Shenzhen
ICS triplex T8123, eşzamanlı çalışmanın donanım bileşenlerinin başarısızlık olarak devam etmesine izin vermek için gelişmiş hataya toleranslı teknoloji kullanır, böylece tek noktalı arıza modunun neden olduğu sistem kırıntısına yönelik tehditler, devam eden endüstriyel üretim süreçleri korunur.

Talep Gönder

Ürün Açıklaması

Üretmek
ICS tripleks
Model numarası
T8123
Sipariş numarası
T8123
Katalog
Güvenilir TMR
Menşei ülke
Amerika Birleşik Devletleri
HS kodu
8517795000
Boyut
20cm*20cm*3cm
Paketleme boyutu
22cm*22cm*5cm
Ağırlık
0.4kg

Teknik parametre

Kanal Çapraz: <-40db.

Çıkış Voltajı: Ölçüm aralığı 0-60VDC'dir ve -1VDC ila 60VDC toleransı ile.

İşlemci türü: Güvenilir TMR İşlemci Arayüz Adaptörü.

Çıktı Miktarını İzleme: 40 kanal çıkışı.

Arayüz türü: ICS Triplex T8123, iki RS422/485 uyarlanabilir 2 veya 4 tel bağlantısını ve bir RS422/485 2 telli bağlantıyı destekleyen seri veri arayüzlerine sahiptir.

Desteklenen protokols: Genius Bus protokolü ve diğerleri gibi çeşitli protokolleri destekler ve Modbus Master olarak olabilir.

İşlev Özellikleri

Gereksiz Tasarım:ICS Triplex T8123, işlemciler, güç kaynakları ve iletişim modülleri gibi kritik bileşenler için gereksiz bir mimariye sahiptir. Bu fazlalık güvenilirliği ve kullanılabilirliği artırır, böylece donanım arızaları nedeniyle sistem kesinti şansını azaltır.

Gerçek zamanlı işletim sistemi: ICS Triplex T8123, kontrol görevlerinin belirleyici ve zamanında yürütülmesini garanti eden gerçek zamanlı bir işletim sistemi altında çalışır. Proses kontrolü ve güvenlik açısından kritik sistemlerde doğru zamanlama ve senkronizmlerin talep edildiği çok önemlidir.

Gelişmiş Kontrol Algoritmaları: PID kontrolü, model öngörücü kontrol ve bulanık mantık kontrolü dahil olmak üzere çok çeşitli gelişmiş kontrol algoritmalarını desteklemek için tasarlanmıştır. Bu algoritmalar, farklı endüstriyel süreçlerin özel gereksinimlerini şekillendirebilir ve optimize edebilir ve geliştirilmiş süreç performansı ve değeri sağlayabilir.

Yerleşik teşhis ve izleme özellikleri: ICS Triplext8123'teki tüm önemli tanı yetenekleri, sistemin sağlığını ve bağlı bileşenlerinin durumunu sürekli olarak izler. Operasyonel hataları ve alarmları ve gerçek zamanlı performans bozulmasını tespit edebilir, böylece proaktif bakım ve sorun giderme sağlar.

Ölçeklenebilirlik: ICS triplex T8123 oldukça genişletilebilir; Gereksinimler değiştikçe değişiklikler ve genişlemeler kolayca gerçekleşir. Ek G/Ç kartları, iletişim modülleri veya işleme gücü, mevcut sistemi korkutmak için önemli kesintiler olmadan eklenebilir.

Başvuru

Petrokimya endüstrisi: Damıtma sütunlarının, reaktörlerin, pompaların ve kompresörlerin proses kontrolü için rafinerilerde ve kimyasal tesislerde kullanılır. Nominal kontrol, aşırı basınç, aşırı sıcaklık ve başka bir tehlikeli bakım önleme ile optimal çalışma koşulları, ürün kalitesi güvencesi ve yüksek güvenlik sağlar.

Güç üretme: ICS triplex T8123, türbin kontrolü, jeneratör uyarma kontrolü ve ızgara senkronizasyonu için enerji santrallerindeki türbinlere uygulanır. BT'ın kesin kontrol yetenekleri mükemmel ve güvenilir üretim ve güç dağıtımına yardımcı olur.

Petrol ve gaz keşfi ve üretimi: Kuyu kontrolü, boru hattı izleme ve kompresör istasyonu kontrolü için açık deniz ve kıyı petrol ve gaz operasyonlarında konuşlandırılır. ICS triplex T8123, hidrokarbonların güvenli ve verimli delme, taşınması ve işlenmesini sağlayabilir.

Üretme: Otomotiv montaj hatları, yiyecek ve içecek işlemi ve ilaç üretimi dahil olmak üzere çeşitli üretim işlemlerinde kullanılabilir. ICS triplex T8123, üretim ekipmanı ve süreçlerinin doğru kontrolü yoluyla sürekli ürün kalitesi sağlarken, üretim veriminin artmasına ve daha az atıklara izin verir.

Sıcak Etiketler: ICS Triplex, T8123, PLC işlemci arayüz adaptörü

İlgili Kategori

Talep Gönder

Lütfen sorgunuzu aşağıdaki formda yapmaktan çekinmeyin. 24 saat içinde size cevap vereceğiz.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept