Marka: ICS TriplexAçıklama: Arka Plan Uzatma KablosuDurum: YENİSertifika : COO Test Raporu Garanti MektubuGaranti: 1 yılEnvanter Miktar: 8Ödeme Süresi: T/TNakliye Limanı: ShenzhenICS triplex T9310-02 gelişmiş bir endüstriyel kontrol cihazıdır. Arıza toleransı, gelişmiş kontrol algoritması yürütülmesi ve verimli veri toplama ve iletişim dahil olmak üzere güçlü özellikleri, kritik için güvenilir bir seçim haline getirir.
Üretmek |
ICS tripleks |
Model numarası |
T9310-02 |
Sipariş numarası |
T9310-02 |
Katalog |
Güvenilir TMR |
Menşei ülke |
Amerika Birleşik Devletleri |
HS kodu |
8517795000 |
Boyut |
2 m |
Paketleme boyutu |
20*20*13cm |
Ağırlık |
0.6kg |
Çalışma parametreleri
OpSaza Sıcaklığı:Çalışma sıcaklığı aralığı geniş, tipik olarak -40 ° C ila +70 ° C'dir. Bu nedenle, soğuk depolama ve yüksek sıcaklıklı endüstriyel atölyeler de dahil olmak üzere neredeyse tüm endüstriyel tesislere uygulanabilir.
Voltaj Toleransı:Aktüatörün voltaj toleransı, değişen güç kaynağı voltajlarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır. 85-264V giriş voltajı gibi belirli bir aralık için tasarlanmıştır. Güç şebekesi voltajda kararsız olsa bile, yine de gerekli performans seviyesini sağlayabilir.
İşleme hızı:ICS triplex T9310-02 iyi bir hıza sahiptir ve bir saniyede on binlerce talimat verebilir. Bu, giriş sırasında karmaşık kontrol algoritmaları ve gerçek zamanlı veri işleme görevleri gerçekleştirmesini sağlar. Örneğin, sensörlerden binlerce değeri özetleyebilir ve belirli bir zaman diliminde gerekli kontrol sinyallerini çıkarabilir.
Ürün özellikleri
Hata Toleransı:ICS triplex T9310-02, hataya dayanıklı tasarımı ile uzun zamandır tanınmıştır. Parça fazlalığı ve çeşitli standart kendi kendine teşhis fonksiyonlarına sahiptir. Dahili bileşenlerden herhangi biri başarısız olduğunda, yedek parçalar genel işlemi etkilemeden hemen devralacaktır. Endüstriyel süreçlerin sürekli ve güvenli kontrolünü sağlayın, kesinti ve kayıpları en aza indirin.
Kontrol Algoritması Uygulaması:Birden çok gelişmiş kontrol algoritması yürütür. PID (orantılı-integral-türev) kontrolü, model öngörücü kontrol ve diğer birçok teknolojiyi gerçekleştirebilir. Kimyasal bitkilerde, rafinerilerde ve enerji üretim tesislerinde sıcaklık, basınç, akış ve kol gibi endüstriyel işlemlerin kontrol kalitesini sağlayabilir.
Veri toplama ve iletişim:Üründe birden fazla veri toplama kanalı vardır. Bunlar sıcaklık sensörlerinden, basınç sensörlerinden veya akış sayaçlarından veri alabilir. Buna ek olarak, Ethernet veya Profibus-Modbus protokolü desteği gibi başka iyi iletişim bağlantılarına sahiptir. Diğer ağ cihazları ve sistemleri ile sorunsuz entegrasyon sağlayın, veri paylaşımını ve koordineli kontrolü teşvik edin.
Uygulama Kapsamı:
Petrol ve gaz endüstrisi:Örneğin, nakliye ve rafinasyon sırasında ham petrol ve doğal gazın akışını ve basıncını doğru bir şekilde kontrol ederek, operasyonel verimliliği artırırken güvenli çalışmayı sağlamak için yağ ve gazın keşif ve üretiminde yer alan sondaj platformlarını, boru hatlarını ve rafine ekipmanları izlemek ve kontrol etmek için kullanılabilir.
Kimya Endüstrisi:Kimya endüstrisinde, ICS triplex T9310-02, yüksek kaliteli kimyasallar hızlı ve büyük miktarlarda sağlamak ve zamandan zamandan analiz etmek için organik veya inorganik kimyasal sentez sırasında optimal koşulları korumak için sıcaklık ve basınç parametrelerinin değiştirilebileceği kimyasal reaktörleri kontrol etmek için kullanılır.
Güç üretimi:ICS triplex T9310-02, termal, hidro ve nükleer enerji üretim ekipmanlarını, iletim boru hatlarını ve dağıtım tesislerini kontrol etmek için kullanılabilir. Türbinler için kontrol hızı sağlayabilir, ızgara bağlantılarını düzenleyebilir ve seçilen makinelerin enerji üretim kapasitesini izleyebilir, böylece güç üretiminin istikrarı ve güvenilirliğini sağlayabilir ve halka arz.