ICS Triplex T9100
  • ICS Triplex T9100ICS Triplex T9100

ICS Triplex T9100

Marka: ICS Triplex
Açıklama: İşlemci arka paneli
Durum: YENİ
Sertifika : COO Test Raporu Garanti Mektubu
Garanti: 1 yıl
Envanter Miktar: 6
Ödeme Süresi: T/T
Nakliye Limanı: Shenzhen
ICS Triplex T9100, mükemmel performansa ve güçlü işlevlere sahip gelişmiş bir endüstriyel kontrol sistemidir. Güçlü bir işlemciye, yeterli belleğe ve güvenilir fazlalık fonksiyonuna sahiptir.

Talep Gönder

Ürün Açıklaması

Üretmek
ICS tripleks
Model numarası
T9100
Sipariş numarası
T9100
Katalog
-
Menşei ülke
Amerika Birleşik Devletleri
HS kodu
8479899990
Boyut
15*10.2*12cm
Paketleme boyutu
17*13*15cm
Ağırlık
0.3kg

Çalışma parametreleri

İşlemci Performansı:ICS triplex T9100'de yüksek performanslı bir işlemcinin varlığı, karmaşık bilgi işlem görevlerinin kesintisiz olarak yürütülmesine izin verir. Kontrol algoritmalarının ve veri işlemenin hızlı bir şekilde yürütülmesini sağlayan bir hıza sahiptir. Gerçek zamanlı yanıtlar çok kısa sürede elde edildiğinden, çok sayıda giriş/çıkış sinyalini işleyebilir.

Hafıza Kapasitesi:Bellek kapasitesi büyüktür ve program kodu, yapılandırma verileri ve geçmiş işlem verileri saklanabilir. Mükemmel kontrol stratejileri ve ayrıntılı sistem işlem kayıtları bellek kapasitesini tamamlar. Bu kullanılabilirlik, sistemi daha optimize etmek için geçmiş performansı analiz etmeye ve gelecekte kararlar almaya yardımcı olur. 

Artıklık:Sistemde yerleşik bir fazlalık mekanizması vardır. Gereksiz güç kaynakları, işlemciler ve iletişim kanalları bir arada var. Bir bileşen başarısız olursa, gereksiz parçalar hemen etkilenmeyen sistem işlemini devralabilir ve yeniden başlatabilir. Örneğin, güç kaynağı çıkmışsa, yedek güç kaynağı kontrol işlemini zahmetsizce devralacaktır.

Çevresel Özellikler:Çeşitli endüstriyel ortamlar için uygun olan -20 ° C ila 60 ° C geniş bir sıcaklık aralığında çalışabilir. Titreşime ve şoka dirençli yapısal bir mukavemete sahiptir ve üretim veya petrokimya bitkileri gibi bazı ağır endüstriyel alanlarda daha yüksek güvenilirlik gösterir.

Ürün işlevleri

Kontrol Fonksiyonu:ICS triplex T9100, çeşitli endüstriyel süreçlerin ince kontrolünü gerçekleştirmek için tasarlanmıştır. PID (orantılı integral-türev) kontrol, gelişmiş model tahmin kontrolü ve sıralı kontrol dahil olmak üzere farklı kontrol stratejileri uygulamak için kullanılabilir. Örneğin, kimyasal üretim süreçlerinde reaktanların akış hızı, sıcaklığı ve basıncı kontrol edilerek ürün kalitesi ve tutarlılığının korunmasını sağlayabilir.

İzleme ve teşhis:Bağlı tüm cihazların ve işlemlerin durumunu sürekli olarak izler. Sensör arızası, ekipman arızası veya işlem sapması gibi anormal koşullar tespit edilebilir. Teşhis işlevi, ayrıntılı hata mesajlarının ve hata konumlarının sağlanmasını ve buna göre hızlı bir şekilde onarılmasını sağlar. Örneğin, bir sıcaklık sensörü arızalanır ve anormal davranmaya başlarsa, hatalı sensörü tespit etmek ve mesaj alındığında ilgili operatörü bilgilendirmek sistemin sorumluluğundadır.

Veri günlüğü ve raporlama:Proses değişkenleri, kontrol işlemleri ve alarm olayları gibi büyük miktarda geçmiş veri kaydeder. Bu, trend analizi, performans değerlendirmesi ve uyumluluk raporlaması için kullanılacaktır. Excel veya PDF gibi yönetim ve düzenleyici amaçlar için uygun herhangi bir formatta ayrıntılı raporlar oluşturabilir.

İletişim yetenekleri:ICS triplex T9100 birden fazla iletişim arayüzüne sahiptir; Ethernet, seri bağlantı noktası, Profibus veya Foundation Fieldbus gibi Fieldbus protokolleri. Sensörler, aktüatörler, diğer kontrol sistemleri ve işletme düzeyinde yönetim sistemleri dahil olmak üzere çeşitli cihazlar kolayca iletişim kurabilir, çünkü onlarla çok uyumludur. Tesis çapında DCS veya yönetim yazılımı ile iletişim kurar ve üretim verilerini merkezi ERP sistemine geri besleyebilir.

Uygulama Kapsamı

Petrokimya Endüstrisi:ICS triplex T9100, damıtma kolonları, reaktörler ve kompresör istasyonları gibi petrokimyasal bitkilerdeki çeşitli karmaşık rafinasyon işlemlerini kontrol etmek için kullanılır. Bu çok önemli süreçlerin güvenli ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlar, maksimum çıktı sağlar ve kesinti süresini en aza indirir.

Güç üretimi:Enerji santrallerinde kazan operasyonunu, türbin hızını ve jeneratör uyarmasını kontrol edebilir. Sabit bir elektrik üretimini sürdürmek, yük değişikliklerine dayanmak ve güvenilir ızgara bağlantısı sağlamak için kullanılır.

Proses Üretimi:Farmasötik, yiyecek ve içecek ve özel kimyasallar sektörlerinde, ICS triplex T9100, yüksek hassasiyetli üretim süreçlerini kontrol etmek için kullanılır. Büyük ticari reaktörlerde basınç ve sıcaklık gibi kalite standartlarını veya gıda işleme hatlarındaki karıştırma oranlarını kesinlikle kontrol eder.

Sıcak Etiketler: ICS Triplex, T9100, İşlemci Arka Planı

İlgili Kategori

Talep Gönder

Lütfen sorgunuzu aşağıdaki formda yapmaktan çekinmeyin. 24 saat içinde size cevap vereceğiz.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept