ICS Triplex T8850
  • ICS Triplex T8850ICS Triplex T8850
  • ICS Triplex T8850ICS Triplex T8850

ICS Triplex T8850

Marka: ICS Triplex
Açıklama: Dijital Çıkış Modülü
Durum: YENİ
Sertifika : COO Test Raporu Garanti Mektubu
Garanti: 1 yıl
Envanter Miktar: 23
Ödeme Süresi: T/T
Nakliye Limanı: Shenzhen
ICS Triplex T8850, güçlü işleme özelliklerine, yüksek güvenilirliğe ve fazlalık, gelişmiş kontrol algoritmalarına ve verimli iletişim fonksiyonlarına sahip gelişmiş bir endüstriyel kontrol sistemidir.

Talep Gönder

Ürün Açıklaması

Üretmek
ICS tripleks
Model numarası
T8850
Sipariş numarası
T8850
Katalog
Güvenilir TMR
Menşei ülke
Amerika Birleşik Devletleri
HS kodu
8517795000
Boyut
16*16*10cm
Paketleme boyutu
20*20*13cm
Ağırlık
0.6kg

Operasyonel parametreler

İşlemci Performansı:Güçlü işlemci, veri işleme işlemlerinin yanı sıra çok sayıda karmaşık kontrol görevini destekler; ICS Triplex T8850 bu görevleri hızlı ve verimli bir hızda gerçekleştirir. Örneğin, endüstriyel süreçlerde istikrar ve doğruluğu sağlamak için kontrol sinyallerinin hesaplanması ve ayarlanması kısa sürede hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

MEmory kapasitesi:ICS Triplex T8850, RAM ve ROM dahil olmak üzere önemli depolama kapasitesine sahiptir. RAM, kontrol sisteminin geçici çalışması sırasında bilgileri hızlı bir şekilde saklamak ve almak için kullanılırken, temel ürün yazılımı ve sistem yapılandırma bilgileri ROM'da saklanır. Bu düzenleme, iyi organize edilmiş bir sistemin kalıcı olarak başlamasını ve çalışmasını sağlar. 

Güç kaynağı voltaj gereksinimleri: Belirli bir voltaj aralığında çalışır ve genellikle temel ortak endüstriyel güç kaynağı standartlarıyla kullanılır. Güç dalgalanmalarının neden olduğu kesintileri önlemek için bazı temel yönetim ve koruma işlevlerine sahip olduğu güç tüketim modları vardır.

Ürün özellikleri

Yüksek güvenilirlik veRahipeskimiş:ICS Triplex T8850 gereksiz bir tasarımdır. İkili işlemciler, iletişim kanalları ve güç modülleri ile donatılmış, bileşenlerden biri başarısız olursa, gereksiz kısım işlemi hemen devralabilir, tüm sistemin kesintisiz ve kararlı çalışmasını sağlayabilir, endüstriyel üretimdeki sistem arızasının neden olduğu kesinti süresini azaltır ve genel verimliliği ve kaliteyi iyileştirir.

Üst düzey kontrol algoritmaları:Sistemi endüstriyel süreçlerin dinamik değişikliklerine daha uyarlanabilir hale getirebilen ve verimliliği optimize edebilen, büyük ölçüde azaltılmış hatalara sahip karmaşık PID kontrolü veya Model Tahmin Kontrolü (MPC) algoritmalarını içeren çok sayıda gelişmiş kontrol algoritmasını destekler. Kimyasal üretim işleminde, üretilen kimyasallarla tutarlı reaksiyon sıcaklığı, basınç ve akış hızı önceden ayarlanmış koşullar ve gerçek zamanlı geri bildirim yoluyla doğru bir şekilde korunabilir.

Verimli iletişim işlevi:ICS Triplex T8850, Ethernet ve Rs485 gibi ortak endüstriyel iletişim arayüzleri de dahil olmak üzere çeşitli iletişim arayüzleriyle donatılmıştır ve çeşitli alan cihazları, sensörler, aktüatörler ve üst kontrol sistemleri veya izleme platformları ile iletişim kurabilir. Bu arayüzler aracılığıyla, endüstriyel kontrol ağı veri bağlantısını ve tüm sürecin neredeyse anında değişimini gerçekleştirerek merkezi yönetimi gerçekleştirir ve endüstriyel üretimin dağıtılmış kontrolünü gerçekleştirir. 

Sezgisel grafik programlama arayüzü:Kullanımı kolay nokta ve tıklatın yapılandırma ve programlama arayüzü. Mühendisler, sistem parametrelerini kolayca yapılandırmak, kontrol stratejilerini ayarlamak ve kontrol programlarını yazmak için kullanabilirler. Sistem, sistem geliştirme ve bakım verimliliğini artırmak için hem grafik hem de metin programlama arayüzlerini destekler.

Uygulama Kapsamı

Petrokimya:ICS triplex T8850, petrokimyasal bitkilerde çeşitli rafinasyon ve kimyasal işlemleri kontrol etmek için kullanılır. Tüm üretim hattını güvenli ve sabit tutmak için damıtma kulelerinin, reaktörlerin ve boru hatlarının çalışmasını kontrol edebilir. Örneğin, ham petrolün farklı bileşenlere ayrılmasını teşvik etmek için damıtma işlemi sırasında sıcaklığı ve basıncı doğru bir şekilde kontrol edebilir.

Güç üretimi:Bu uygulamalar, enerji santrallerindeki jeneratörleri, türbinleri ve diğer ilgili güç dağıtım sistemlerini kontrol etmek için kullanılır. Güç üretim işlemindeki anahtar parametreleri ölçer ve yük talebi değiştiğinde çalışma modunu değiştirerek kararlı güç üretimi ve güvenilir ızgara işlevi sağlar.

Endüstriyel Otomasyon Üretim Hattı:Otomobil üretimi ve yarı iletken üretimi gibi otomatik üretim hatlarında, robotların ve çeşitli üretim ekipmanlarının çalışmasını kontrol eder, çoklu sistemlerin çalışma sırasını ve hareket yolunu optimize eder, üretim verimliliğini ve ürün kalitesini artırır ve ürün montajının ve işleme doğruluğunu sağlar.

Sıcak Etiketler: ICS Triplex, T8850, Dijital Çıkış Modülü

İlgili Kategori

Talep Gönder

Lütfen sorgunuzu aşağıdaki formda yapmaktan çekinmeyin. 24 saat içinde size cevap vereceğiz.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept