Marka: ICS TriplexAçıklama: Genişletici İşlemciDurum: YENİSertifika : COO Test Raporu Garanti MektubuGaranti: 1 yılEnvanter Miktar: 12Ödeme Süresi: T/TNakliye Limanı: ShenzhenICS Triplex T8310, otomasyon kontrolü ve güvenli operasyonları sağlamak için endüstrinin birçok alanındaki önemli cihazlardan biridir, fazlalığı büyük uyumluluk, güvenilir olmak ve endüstriyel operasyonlarda verimlilik, istikrar ve güvenlik için eksiksiz güvence sağlayan en iyi performansı sağlıyor.
Üretmek |
ICS tripleks |
Model numarası |
T8310 |
Sipariş numarası |
T8310 |
Katalog |
- |
Menşei ülke |
Amerika Birleşik Devletleri |
HS kodu |
8517795000 |
Boyut |
27cm*3cm*31cm |
Paketleme boyutu |
30cm*6cm*35cm |
Ağırlık |
1.2kg |
Teknik parametre
Yanıt Süresi: 10 ms'den az.
Dijital filtre: Alan kaynaklı gürültüyü ortadan kaldırmak için 50/60 Hz için yapılandırılabilir dijital filtre.
Raporlar 1 ms'lik SOE çözünürlüğüne sahiptir.
İzolasyon bariyeri: Kanallar, 2500 V'lik bir darbe toleranslı opto/elektrik izolasyon bariyeri ile birbirinden ayrılır. Kanal karışma: -40 dB'den daha iyi.
Sistem Güç Voltajı Range: 20 ila 32 VDC.
İşlev Özellikleri
Gelişmiş Programlama Ortamı: ICS Triplex T8310, merdiven mantığı, fonksiyon bloğu diyagramı ve yapılandırılmış metin - birden fazla programlama dilini destekleme yeteneğine sahip kapsamlı bir programlama ortamına sahiptir. Bu, işletim ortamındaki mühendislere, kontrol görev gereksinimlerine bağlı olarak en tanıdık programlama dillerini kullanma seçeneği sunar. Programlama yazılımı özellikleri, kontrol uygulamalarının geliştirilmesi ve bakımı için oldukça faydalı olan kod hata ayıklama, simülasyon ve sürüm kontrolünü içerir.
Entegre Teşhis ve İzleme Araçları: Son derece gelişmiş teşhis ve izleme araçları ile donatılmıştır. ICS Triplex T8310, tüm kritik bileşenlerinin sağlığını ve durumunu sürekli olarak izler: işlemciler, bellek, G/Ç modülleri ve iletişim bağlantıları. Gerçek zamanlı hataları ve hataları tespit edebilir ve ayrıntılı teşhis raporları sağlar. Bu, önleyici bakımın yapılmasına yardımcı olur ve ortalama kesinti süresini azaltır, böylece kontrol sistemlerinin genel kullanılabilirliğini artırır.
Güvenli iletişim ve veri şifrelemesi: Endüstriyel iletişimde güvenliğe vurgu yapılır. ICS Triplex T8310, SSL/TLS gibi güvenli iletişim protokollerini destekler ve dahili veri şifrelemesi ile donatılmıştır. Sonuç olarak, kontrol sistemleri arasındaki veri iletişiminin yetkisiz erişim ve siber tehditlere karşı ağdaki diğer cihazlara bütünlüğünü ve gizliliğini garanti eder.
Gelişmiş Güvenlik: Endüstriyel Kontrol Sistemlerinde Günümüz Siber Tahul Tehditleri ICS Triplex T8310'un güvenlik özellikleri büyük ölçüde bir üst el kazanıyor. Genel endüstriyel operasyonun bütünlüğünü ve güvenliğini sağlamaya yol açan herhangi bir düşmanca faaliyetten kritik endüstriyel süreçlerin ve verilerin korunmasını sağlamada etkilidir.
Başvuru
Havacılık ve Savunma: Karmaşık makine ve ekipmanları kontrol etmek ve izlemek için havacılık üretim ve savunma sistemlerinde uygulama bulur. ICS Triplex T8310, bu durumda, üretim süreçlerinin en yüksek doğruluk ve güvenilirlik derecesi ile gerçekleştirilmesini ve füze rehberliği ve radar kontrolü gibi savunma ile ilgili sistemlerin en iyi şekilde çalışmasını sağlamıştır.
İlaç ve Gıda İşleme: ICS Triplex T8310, üretim hatlarındaki sıcaklık, basınç ve akışla ilgilenir, bunların hepsi üretim devam ederken ürün güvenliğini ve yüksek kaliteyi sağlamak için katı düzenleyici standartlara bağlıdır.
Petrokimya endüstrisi: Petrokimya bitkilerinde, rafineri, kimyasal sentez ve boru hattı yoluyla taşınma gibi işlemleri kontrol etmek için yaygın olarak kullanılır. ICS triplex T8310, sıcaklık, basınç, akış ve kimyasal reaksiyonların hassas kontrolünü sağlar, böylece kaliteli petrokimyasal ürün üretimine ve güvenli bitki operasyonlarına katkıda bulunur.