ICS Triplex T8293
  • ICS Triplex T8293ICS Triplex T8293
  • ICS Triplex T8293ICS Triplex T8293

ICS Triplex T8293

Marka: ICS Triplex
Açıklama: Güç dağıtım ünitesi
Durum: YENİ
Sertifika : COO Test Raporu Garanti Mektubu
Garanti: 1 yıl
Envanter Miktar: 8
Ödeme Süresi: T/T
Nakliye Limanı: Shenzhen
ICS triplex T8293, endüstriyel üretim ölçeğinin geliştirilmesi ve süreçlerin yükseltilmesi ile yeni fonksiyonel modüller veya genişleme arayüzleri ekleyebilir, böylece şirketin büyüyen ihtiyaçlarına uyum sağlamayı ve şirketin uzun vadeli endüstriyel kontrol ihtiyaçlarını güçlü bir şekilde desteklemeyi çok esnek hale getirebilir.

Talep Gönder

Ürün Açıklaması

Üretmek
ICS tripleks
Model numarası
T8293
Sipariş numarası
T8293
Katalog
Güvenilir TMR
Menşei ülke
Amerika Birleşik Devletleri
HS kodu
8517795000
Boyut
16cm*16cm*10cm
Paketleme boyutu
20cm*20cm*13cm
Ağırlık
0.6kg

Teknik parametre

Sigorta çıkışları: Sigorta çıkışları, 15'lik iki bankada düzenlenmiş 15 hızlı darbe sigortası, 3.15 A ve 5x20 mm kartuşlardan oluşur.

Giriş voltajı: Üç bağımsız giriş, 24V DC.

Maksimum Tedarik Akımı: 23 A Maks.

Çıktı kapasitesi: 3.15 A 48V DC, Sigorta Korumalı Outpütler.

Montaj türü: Din Ray montajı.

İşlev Özellikleri

Kaynaşmış dağıtım: ICS Triplex T8293, bağlı cihazların düşük güç kaynağından kaynaklanan hasar tehlikesiyle korunması için 15 kaynaşmış çıkış yolu sağlar. Bir devrede arıza veya aşırı yük durumunda, karşılık gelen sigortası etkilenen kısmı patlar ve izole eder, tüm sistemde ve diğer bağlı bileşenlere aşırı hasarı önler.

Tam İzleme: ICS Triplex T8293'ün entegre izleme devreleri, sigortaların, güç kaynağı ve iletişim arayüzlerinin durumunu sürekli olarak izler. Böylece, "üflenmiş" olan ve ayrıca sistem içindeki herhangi bir sorunun hızlı bir şekilde tanımlanmasına ve çözülmesine izin veren ortak bir alarm sinyali çıkışını kanıtlayan bir röle teması sağlar.

Esnek, yapılandırılabilir iletişim: RS422/RS485 bağlantıları için birden fazla seçenek, çeşitli alan cihazları ve sensörleri ile iletişim kurmasını sağlar. ICS triplex T8293, sorunsuz entegrasyon ve veri alışverişi için esneklik sunan bir kontrol sistemindeki farklı kontrolörler ve diğer bileşenlerle iletişim kuracak şekilde yapılandırılabilir.

Rahatsızity: Kaynaşmış koruma, çok çeşitli izleme özellikleri ile birleştirildiğinde, en üst düzeyde güvenilirlik sağlar. ICS triplex T8293, güç dalgalanmaları, kısa devre ve bileşenlerin başarısızlığı nedeniyle sistem arızası şansını azaltır, bu nedenle kesinti süresini azaltır ve genel üretkenliği artırır.

Entegrasyon kolaylığı: Kompakt boyut, hafif ve esnek iletişim ve bağlantı seçimi, modern endüstriyel kontrol sistemlerine asimilasyonun kolaylaştırılmasını kolaylaştırır. Kısa bir süre içinde kurulabilir, diğer ICS triplex bileşenleri veya üçüncü taraf cihazlarla çalışacak şekilde yapılandırılabilir, bir sistemi geliştirirken veya genişleme durumunda kesinlikle zaman ve çabayı keser.

Başvuru

Petrol ve gaz sector: ICS triplex T8293, güç dağılımında ve petrol ve gaz üretim tesislerindeki çeşitli kontrol ve izleme cihazlarının operasyonel durumlarını izlemek için kullanılır. Örnekler, güvenli ve verimli operasyonlar için güvenilir güç dağılımı ve arıza algılamasının gerekli olduğu kuyu kontrol sistemlerinde, boru hattı izleme istasyonlarında ve açık deniz platformlarında bulunur.

Kimyasal işleme tesisleri: ICS triplex T8293, elektrik güç dağılımında değerli olduğunu kanıtlar ve tehlikeli bir kimyasal ortamda elektrik arızaları tarafından yönlendirilen olası felaketleri önlemek için kimya endüstrisindeki sensörler, aktüatörler ve kontrolörler gibi hayati proses kontrol cihazlarını sabit ve kaynaşmış dağılım ve izleme ile korur.

Enerji üretim tesisleri: Gücü bir nesil tesisinden farklı alt sistemlere dağıtır ve ilişkili kontrol bileşenlerinin sağlığını izler. Termal enerji santralleri, nükleer enerji santralleri veya yenilenebilir enerji enerji üretim tesisleri söz konusu olduğunda, enerji üretim süreçlerinin istikrarını ve güvenilirliğini sağlar.

Endüstriyel otomasyon ve üretim: ICS Triplex T8293, robotik kollar, konveyör sistemleri ve CNC makineleri de dahil olmak üzere çok çeşitli otomasyon ekipmanı için güç ve koruma sağlar. Arızaları hızlı bir şekilde yakalama ve onları izole etme yeteneği, bir üretim hattı boyunca çok düzgün bir şekilde çalışmaya izin verir ve böylece ekipman arızaları nedeniyle üretim kayıplarını azaltır.

Sıcak Etiketler: ICS Triplex, T8293, Güç Dağıtım Birimi

İlgili Kategori

Talep Gönder

Lütfen sorgunuzu aşağıdaki formda yapmaktan çekinmeyin. 24 saat içinde size cevap vereceğiz.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept