Marka: ICS TriplexAçıklama: PLC Güvenilir Güç Dağıtım BirimiDurum: YENİSertifika : COO Test Raporu Garanti MektubuGaranti: 1 yılEnvanter Miktar: 8Ödeme Süresi: T/TNakliye Limanı: ShenzhenICS triplex T8292 çok ölçeklenebilir ve gerçek endüstriyel uygulamalara göre esnek işlevler ve yükseltme sistemleri sunar. Bu, işletmelerin değişen üretim koşullarını karşılamak için farklı kalkınma aşamalarındaki kontrol sistemlerinde ayarlamalar ve optimizasyonlar öngörmeleri için esnekliğe izin verecektir.
Üretmek |
ICS tripleks |
Model numarası |
T8292 |
Sipariş numarası |
T8292 |
Katalog |
Güvenilir TMR |
Menşei ülke |
Amerika Birleşik Devletleri |
HS kodu |
8517795000 |
Boyut |
16cm*16cm*10cm |
Paketleme boyutu |
20cm*20cm*13cm |
Ağırlık |
0.6kg |
Teknik parametre
Giriş voltajı: 24V DC.
Çıkış voltajı aralığı: 0 ila 60V DC (ölçüm aralığı), -1 ila 60V DC (tolerans).
Nominal Çıktı Akımı: Kanal başına 0.75A, güç grubu başına 6a.
Çıktı güncelleme oranı: Kanal başına 4 ms.
Filtre yanıtı: Yok seçenekleriyle ayarlanabilir, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512 ve 1024ms.
Tipik doğruluk: Tam ölçeğin% 0.2'si, tam ölçeğin maksimum% 0.5'i.
Çalışma sıcaklığı: -40 ° C ila 70 ° C.
Zaman senkronizasyonu: IRIG-B zaman sinyallerini destekler.
Kanal Çapraz:> -40db.
Çıktı kısa devre koruması: Elektronik (mandal).
İşlev Özellikleri
Çok yönlü iletişim arayüzü: İletişim arayüzü MultitiLy: Ethernet, Modbus ve TCP/IP içerir. ICS Triplex T8292, sensörler, aktüatörler, PLC'ler ve SCADA sistemleri dahil olmak üzere çok çeşitli endüstriyel ekipmanlarla iletişim kurmak için tasarlanmıştır. Bu nedenle bu çok sayıda arayüzün etkileşimi, tüm endüstriyel süreçlerin tam kontrolünü ve izlenmesini sağlar.
Hata İzleme ve Gösterge: ICS Triplex T8292, güç dağılımı veya dahili bileşenlerle ilgili sorunların gecikmeden algılanabileceğini ve iddia edilebileceğini sağlamak için devrelerin ve alarm çıkışlarının izlenmesinde oluşur. Bu, sistem arızalarıyla sürprizlerin risklerini azaltırken proaktif bakımı kolaylaştırabilir.
Zaman senkronizasyonu: ICS triplex T8292, zaman damgalama olaylarını ve verilerini destekleyebilen IRIG-B zaman sinyali ile senkronize edebilir. Bu, veri günlüğünün ve analizin belirli bir zamanla senkronizasyon gerektirdiği güç üretimi ve proses endüstrileri gibi bazı uygulamalarda gereklidir.
Güç Dağıtım ve Koruma: Her çıkış kanalı için ayrı MCB tarafından güç dağılımı ve korunması, aşırı akım ve kısa devre koşullarından da korunurken çeşitli bileşenlere güç sağlar.
Güvenilirlik: Güç çıkışına karşı güçlü koruma, hataya dayanıklı işlemcilere bağlantı ve tam izleme işlevleri ICS triplex T8292'yi en güvenilir modellerden biri haline getirir. ICS triplex T8292, en az düşme süresine sahip sert bir endüstriyel ortamda neredeyse sürekli çalışma sağlar, böylece üretim süreçlerinin kesintiye uğramamasını sağlar.
Esneklik: Çok çeşitli iletişim protokolleri ve yapılandırılabilir bağlantı noktaları, farklı endüstriyel düzenlemelere ve gereksinimlere uyum sağlamasını sağlar. Kullanılan belirli cihazlara ve teknolojiye bakılmaksızın, süreçleri kolayca kontrol etmek için eski veya yeni sistemlere entegre edilebilir.
Applications
Endüstriyel otomobilibre: En çok motorlu sürücüleri, solenoid valfleri ve endüstriyel robotları kullanma ve kontrol etmek için fabrika otomasyon sistemlerinde yaygın olarak kullanılır. ICS Triplex T8292, bu cihazların koordinasyonuna yardımcı olur ve sorunsuz bir üretim hattı sağlar.
Güç üretimi: Sistemleri, enstrümantasyon ve yardımcı ekipmanı kontrol etmek için güç dağıtmak için elektrik santrallerinde kullanılabilir. Zaman senkronizasyonu özelliği, güç üretim sürecindeki farklı alt sistemlerde olayları ve verileri senkronize etmek için çok kullanışlıdır.
İşlem kontrolü: ICS triplex T8292, proses kontrol ekipmanı için güç ve koruma sağlamak için kimyasal, petrokimya ve farmasötik endüstrilerde hizmet vermektedir. Bu, sıcaklık, basınç ve akış gibi kritik işlem parametrelerini korumak için sensörlerin, kontrolörlerin ve aktüatörlerin güvenilir çalışmasını sağlar.
Petrol ve gaz: ICS triplex T8292, iç ve dış petrol ve gaz kurulumları için sondaj, üretim ve ulaşım işlemlerinde ekipmanları güçlendirmek ve izlemek için kullanılır.